teman yang di kasihi!!

singah sini

Rabu, 2 Februari 2011

NAK KAHWIN DENGAN AWEK RUSIA!!

ehem.. ehem.... yeah.. ok korang jangan jeles la... sbb lepas nie 
kat page saye adew pic awek RUSIA yang bakal mengantikan tempat KAY PANABAKER tu!!
hahahahhaa 


RUSIA BEB!! hahhaa
tak la bukan nak cerita pasal nak kahwin dengan awek rusia nie sangat
dan saye bukan nak bangga dengan rakyat rusia nie sangat..
sebenarnya saya agak malu dan sedikit rasa teruja bila
di rusia mereka mengkaji bahasa melayu selain belajar bahasa kita..
wow impresive kan...
saya nak cerita yang di rusia mereka juga mendalami bahasa melayu
hmm... mereka siap boleh menyanyi lagu klasik, berpantun,berperibahasa dan sebagainya..
dan ada segelintir rakyat rusia nie kagum dengan bahasa melayu 
wah!! lepas nie ADE CHAN LA NAK KAWIN dengan GADIS RUSIA!!
haha so jangan terkejut kalau ASHAVIN DAN MARIA SHARAPOVA
boleh berbahasa melayu!
yeah kalau nak bukti klik video kat bawah tu ye..
korang sendiri mungkin akan kagum dengan apa yang mereka lakukan..
ok... thankz to atie sbb post video nie kat wall dia..
so kita sepatutnya mengankat juga bahasa kita..
bukan ape ada sesetengah orang melayu malu nak mengaku yang mereka melayu..
walau saya bukan lah orang melayu asli
sbb ada kacukkan jugak
tapi saya bangga sebab duduk di MALAYSIA!!
hah korang camne??


video

TAK KAN MELAYU HILANG DI DUNIA!!
HIDUP MALAYSIA

NOTAHATI: yeah lepas nie nak cuba gi rusia dan guna bahasa melayu hahaha agak-agak ada tak orang paham.. jom guna kan bahasa melayu sebaik mungkin...


4 ulasan:

ALIASHUHAIMI berkata...

Waa, mesti Bahasa Melayu dia orang A tambah kan?

JaMaL Arif Rosman berkata...

ahaaha mungkin la... ^_^

MieraNeep berkata...

wahhh~~~malaysia penuh ngn rakyat rusia la plak t...hahahaha

JaMaL Arif Rosman berkata...

haha ok la tu ^_^ lepas nie ramai la baby2 mix.. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...