teman yang di kasihi!!

singah sini

Sabtu, 12 Disember 2009

jalan2 n makan2!!

HANG OUT


wah nampak style kot!! hahahaah
perasan la mamat nie!!
LOKASI: TEROWONG THE HMM..
di area muzium kot!! hahahaha patriotik btol aq nieh!!
LOKASI: MUZIUM NEGARA

the car is made for me!! hahaha my car!!
LOKASI: KLCC
berswimming pool lah!! sejuk ouh!!
LOKASI: MFU

agak-agaknye sape yang akan dudok d sebelah ni ek??
LOKASI: KUALA SELANGOR

i love 2 hang out meyh n like 2 eat!!
makan2 sedap-sedap SUKA SUKA!!
ENAK DAN LAZAT!!
erm sedpnye kek nieh lazat uh!!
LOKASI:KG.KUANTAN
sedap sunguh makan di A&W wah selera naik uh!!
LOKASI: JAMBATAN AYER KEROH PLUS!!
choki-choki!! sungguh suka-suka aq di buatnye!! love choki-choki!!
LOKASI: TASIK TITIWANGsA

love u all

THE BLACKBERRY

bersama blackberry from celcom!!

nampak tak the blackberry!!
huhuhu
suke giler phone nie uh!!!

Rabu, 9 Disember 2009

perlukah aku luah kan dari luaran??

perluka semua perbuatan kite hars luahkan dari luaran??
semua bende nie bermain didalam fikiran aq!!
sbnarnye aq adew mencintai seorang gadis ini!!
dari zaman sekolah aku syok giler kat dye
tapi aq nie malu sebenarnye maklumlah dye nie cantek tak macam aq
burok!!
erm!!! bagi aku macam beuty and the beast kalau dye dgn aku
1 yg naik malu kalau nk mintak couple 2!!
aku memang rapat dgn dye kat skola dulu
walaupun baru knal 2 3 bulan tapi
aq rase mcm dah lame gilerr knal dye!!
tapi one day dye tanye aku pasal sorang mamat nie
sbb dye admire giler kt mamat tuh..
pas2 disebabkan nk tengok dia bahagia aq cube menjodohkan mereka
tapi malang tak hadi la!!!
hahaha tapi aq rase dye tak happy sbb dye mmg nk dgn mamat tuh!!
n lepas2 kitorang kawan baek sampai akhir tahun!!
tahun seterusnye aku bertambah sedih bile dye ditukarkan kelas!!
n aq rase macam memang aq dah takde jodohdgn dye kot!!
n hubungan kitorang makin renggang tapi kitorang banyak berhubug kt myspace jek!!
tapi kalau korang nk tau aq bahagia bile tngok dye!!
mungkin sebab aku sayang kat dye kot!!
huhuhu
aku sanggup buat aper saje asal dia bahaia..
tapi aq malu la nk bg tau dye yg aku suke n cinta kt dye!!
so taun nie lagi lah jauh dye tinggalkan aku
dye diselatan aku di barat!! huhuhu nth lah mungkin ke adew jodoh untuk aku menyatakan yang aku cinta kan dye!!
aku sangup tunggu dye sampai dye kawen mungkin
sekalipun dye janda satu hari nnt aku sanggup mengahwini dye!!
so apew pendapat korang??
boleh kew aq terus mencintai dye??
pertanyaan demi pertanyaan bermain dalam pikiran aq!!
bilakah jawpan itu akan muncul??
oh tuhan tolong lah hamba mu
berikan lah aku jawapan!!

Ahad, 29 November 2009

untukmu

oh wanita yang ku puja,
hanya dikau di hati ku,

oh wanita ingatan ku
hanya untuk diri kamu
jangan pernah kau pergi
dari hati ku ini
kerna aku cinta kamu

oh wanita yang ku puja
hanya dikau dalam hati
tak kan daku
cari lain
kerna hati telah terpikat
kau pikat ku dengan
hati yang suci

kau wanita yang ku cinta
tak kan aku cari lain
kerna kamu hanya satu
di hatiku tiada lain

hanya dengan semyuman
ku mengerti
maksud hati mu itu

ku amat menyintai kamu
takkan ku menduakanmu
kerna
ku hanya menyintaimu
untuk selamanya

nukilan daripada MOHD JAMAL ARIF ROSMAN

Selasa, 24 November 2009

MENCARI KONKLUSI TOUR FINALE(KUALA LUMPUR)

RAINGERS!!
aku lah salah sorang peminat setia band KUGIRAN HUJAN!!
lebih di kenali sebagai RAINGERS!!




FINAL TOUR MENCARI KONKLUSI!!
final tour nie 22 november 2009 hari ahad baru2 nie!!!
memang gempak habis siot!! dorang perform yang terbaik
puas hati lah kalau tengok dorang maen
antara yang terlibat
NOH:vokalis
AG:giutaris
am: drummer
DIMAS:keybord

mereka memang rock!!
band hujan antara band indie terbaik pada masa kini
dorang memainkan genre altelnativ rock!!
lagu2 yang hit ialah
MENCARI KONKLUSI
PAGI YANG GELAP
KOTAK HATI
JIWA KELAJUAN
OBSESI
KAU MESTI ADA
DAN BANYAK LAGI!!!

nie antara video yg adew!!
video



KELEBIHAN FINALE TOUR K.LUMPUR
  1. mereka main 20 lagu. Lagu lama dan lagu baru.
  2. Superb sound system and lighting untuk proper concert
  3. Multimedia presentation dari footage MK tour
  4. Exclusive design untuk TSHirt yang hanya dijual kat sana. Tempat lain takde.
  5. Surprise guest artist
  6. The D.I.A and Couple jadi opening band. Yasmin Hani jadi MC.
  7. Kita akan buat concert ni setahun sekali. So kalau esok terlepas, kene tunggu tahun depan.
  8. Noh baru potong rambut untuk show ni
  9. Kite tak pernah work this hard untuk prepare satu concert
  10. Meet and Greet session lepas show. So sape2 yg nak kite sign CD atau ambik gambar boleh tunggu.
  11. so lepas nie dorang akan masuk ANUGERAH JUARA LAGU KE 24!!
hope dorang akan menang la!!
kepada sesiapa yang menyokong hujan!!
terima kasih and teruskan menyokong mereka!!!
HIDUP RAINGERS!!

TERIMA KASIH SEMUA!!!


kugiran hujan!!!
ROCK BEB!!
noh selalu cakap kat aku: kau nie mereng la!!

AG : mal ko nie ROCK SEBENARNYE!!
AM: kau jambu la!!
AKU SLALU CAKAP KAT DORANG: KORANG GEMPAK BEB!!

Selasa, 17 November 2009

cinta yang mekar kini pudar!!

sakit hati!! itu lah perkataan yang mampu aq ungkap setelah percintaan yang selama bertahun-tahun kini telah terpisah angkara seorang lelaki!!
aq sedar aq x sempurna!! aq x macam laki-laki laen.. aq x sekacak mereka malah aku beribu kali hodoh daripada mereka..
bukan mengecilkan diri tapi ini realiti. aq cube untuk mensempurnakan diri ini tapi tak pernah sempurna!!
kadang-kadang aq kecewa,kadang-kadang aq menangis sendirian kerna memikirkan kembali kisah cinta aq yang tak jadi nieh.
hanye kerana kelebihan seseorang aq ditinggalkan...
tak tau ke betapa pedih hati ini, tak terkata bagaimana aq kecewa!! emma meninggalkan aq kerna ade lelaki lagi kacak yang mendampinginya!! aq sedar memang aq x kacak!!tapi aq boleh menjaga emma,aq boleh melindunginya, aq seringkali ada apabila dia memerlukan!! ape salah aq diperlakukan begini!!
aq memang sedeh bila emma mintak break dgn aq!!
sebab aq sayang kan emma lebih dari segalanya sampaikan aq rela mati untuk kau emma!!
tapi kenapa kau buat macamnie kat aq??
aq tak tau nak mengadu kat sape lagi hanya blog nie je yang mampu aq kongsikan cerita cinta aq yang tak menjadi ni.
setiap insan di dunia ini ingin mencintai dan dicintai!! dan aq juga ingin menyintai dan dicintai tapi aq dah tak dapat semua tu!!
sedeh,terluka,menyiksakan,terguris,menangis dan apa saja yang terluka dihati ingin aku katakan!! Emma aku mahu kau tahu, aq akan sentiasa disisimu,aq nak kau tahu jika kau bahagia aku pun turut bahagia walaupun aq terluka!! kerna hanya tuhan yang tahu betapa dalamnya cinta ku padamu!!
aq x sempurna dan aq x pernah sempurna, aq harapau dapat lelaki yang lebih baik dari aq satu hari nnt!!
BIARPUN TERLUKA DIDASAR HATI,
TAK SIAPA MENGERTI APA YANG TERJADI,
BIARKU HILANG NYAWA DAN JASAD,
JANGAN KAU HILANG DARI HIDUPMU
KERNA AQ AKAN SENTIASA DISISIMU
UNTUK MENEMANIMU
KETIKA SUKA ATAU DUKA
WALAUPUN KITA TELAH BERPISAH
NAMUN HATIKU SUKAR
UNTUK MELUPAKAN MU!!
SELAMAT TINGGAL SAYANG KU EMMA!!
AQ mendoakan kebahagianmu sayang!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...