teman yang di kasihi!!

singah sini

Selasa, 24 November 2009

MENCARI KONKLUSI TOUR FINALE(KUALA LUMPUR)

RAINGERS!!
aku lah salah sorang peminat setia band KUGIRAN HUJAN!!
lebih di kenali sebagai RAINGERS!!




FINAL TOUR MENCARI KONKLUSI!!
final tour nie 22 november 2009 hari ahad baru2 nie!!!
memang gempak habis siot!! dorang perform yang terbaik
puas hati lah kalau tengok dorang maen
antara yang terlibat
NOH:vokalis
AG:giutaris
am: drummer
DIMAS:keybord

mereka memang rock!!
band hujan antara band indie terbaik pada masa kini
dorang memainkan genre altelnativ rock!!
lagu2 yang hit ialah
MENCARI KONKLUSI
PAGI YANG GELAP
KOTAK HATI
JIWA KELAJUAN
OBSESI
KAU MESTI ADA
DAN BANYAK LAGI!!!

nie antara video yg adew!!
video



KELEBIHAN FINALE TOUR K.LUMPUR
  1. mereka main 20 lagu. Lagu lama dan lagu baru.
  2. Superb sound system and lighting untuk proper concert
  3. Multimedia presentation dari footage MK tour
  4. Exclusive design untuk TSHirt yang hanya dijual kat sana. Tempat lain takde.
  5. Surprise guest artist
  6. The D.I.A and Couple jadi opening band. Yasmin Hani jadi MC.
  7. Kita akan buat concert ni setahun sekali. So kalau esok terlepas, kene tunggu tahun depan.
  8. Noh baru potong rambut untuk show ni
  9. Kite tak pernah work this hard untuk prepare satu concert
  10. Meet and Greet session lepas show. So sape2 yg nak kite sign CD atau ambik gambar boleh tunggu.
  11. so lepas nie dorang akan masuk ANUGERAH JUARA LAGU KE 24!!
hope dorang akan menang la!!
kepada sesiapa yang menyokong hujan!!
terima kasih and teruskan menyokong mereka!!!
HIDUP RAINGERS!!

TERIMA KASIH SEMUA!!!


kugiran hujan!!!
ROCK BEB!!
noh selalu cakap kat aku: kau nie mereng la!!

AG : mal ko nie ROCK SEBENARNYE!!
AM: kau jambu la!!
AKU SLALU CAKAP KAT DORANG: KORANG GEMPAK BEB!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...