teman yang di kasihi!!

singah sini

Jumaat, 11 Februari 2011

GADIS MALAYSIA TETAP DI HATI!!

oh.. series hari nie tah pahal tah rakan-rakan kt SB cerita pasal SINGLE la... PAKWE korea la GADIS korea la
ahaha.. ok ok.. aku nak story n kongsi isi hati sikit tau!! sikit je..
ahaha ok dulu aku memang x berapa berkenan tengok gadis2 yang bertudung nie. tak tau kenapa..
tapi yang pasti tuhan dah bukak hati aku untuk terima itu.. yang mana aku jadi addict nak tengok orang yang bertudung dan bershawl.. awuch... tergoda u.. hahaha... ok ape ape pun
walau cantik mana pun KAy panabaker aku tu.. aku tetap akan memilih GADIS MALAYSIA
sebab orang malaysia nie ada budi bahasa..
nanti kalau kawen dgn kay tak pasal2 dia  cium2 dengan kawan2 aku DAMN man.. haha
kalau kawin dengan cik ...... haha nanti tau la dia jaga adap kan.. haha tak la aku jeles gile babeng!! hahaha
ok nak carik gadis-gadis single kt sahabat bloger agak2 ada tak yang berkenan?? hahahhaha
kalau nak berkenantu memang ada tapi x tau yang dia berkenan ke tak kat pokcik jamal nie!! hahaha
ok lah.. tu jea nak cakap sebab dah x dew idea nak update..

4 ulasan:

liyana berkata...

hahahhaa.....memang ler gadis malaysia sopan santun berbudi bahasa penyayang..kah3

AizA Si LovEmoNEy berkata...

alahai tak jugak.. apa2 jenis bangsa pun.. kalau ada pegangan agama yg betul.. dia akan sentiasa pelihara ahlaknya..
dari situlah datangnya sopan santun, berbudi bahasa.. and mcm2lah

Nurul Faezah berkata...

Hahahahaha.. Adoila entri nih.. hik3~

JaMaL Arif Rosman berkata...

hahahah liyana.. masuk troli tolak sendiri nampak hahaa... btol tu aiza.. faezah dah x dew idea la hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...