teman yang di kasihi!!

singah sini

Isnin, 7 Februari 2011

3 cara menjadi famous dengan cepat!!!

ok mesti ramai kan yang nak jadi bloger yang lebih dikenali!!
nak traffic tak berhenti2 kat blog korang kan? kan? kan?
nak tengok en nuffnang atau seangkatan dengannya tibe2 jadi rm 1K dan keatas kan
ok nie ada la 3 tips bagai mana cara membuatkan blog anda tibe-tibe jadi femes!!

1. CERITA TENTANG PEMAIN BOLA SEPAK MALAYSIA!! 
  
    contohnya bercinta dengan MUSLIM, petahanan tengah SQUAD RAJA GOPAL TU!!
    sah sah bile korang post cite pasal dia dan berkata dia nie BF korang!! peh comfirm lepas nie
    korang akan jumpa search key yang bertajuk "kami benci awek MUSLIM" kah kah kah kah!!
    terus follower ko pun ramai mencanak!! dan traffic tak henti2!! hahaha

2. BUAT VIDEO KLIP "MIMING" DAN PUBLISH KAT BLOG!!

    ok korang cuba tiru cikgu shida dari parit tu dan buat lah video miming sampai terbukak tudung sana sini
    dan tiba2 fan page korang mencecah 20k dan ke atas dan blog korang pulak x abes2 akan di kunjung
    sebab PEMINAT korang fanatik nak tengok korang yang badjet macam lady gaga tu!! dan mereka pun
    akan sibuk share kt facebook suruh sedara-mara,kawan,adik-keberadik dan seangkatan dengannya
    untuk mengeshare kan sekali.

3. CERITA TENTANG KES2 SEMASA!!

   yang nie best korang cuba la cerita tentang kes semasa yang macam AKBAR BERITA HARIAN TU!!
  cerita pasal rogol, makcik tua badan tiptop, fasha sanda berbikini, fasha sanda break up, buang anak,
  cucu rogol nenek dan sebagai nya... ha nanti jangan terkejut la en takau tetiba korang punye blog tu lagi
  femes dari abg ben!! ha!!! sebab ape korang tanye?? aku rasa kau pun tahu orang-orang meningkat dewasa
  nie suka dengar cerita macam nie!! tapi kesedaran tu yang hado!!

HA TAKAT NI 2 TIPS NIE JELAH NAK AKU SHARE!! EH EH KEPADA YANG TERASA APa-APA
TU MINTAK MAAF LA YE!! TAK BERMAKSUD APA-APA YE!! KEPADA PEMINAT2 ORANG-ORANG YANG DISEBUT DI ATAS JANGAN MARAH YE!! JUST BERGURAU SEBAB AQ TAK TAU NAK POST APA DAH!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!! 
OK LAH SAYA SAYANG ANDA SEMUA!!!

8 ulasan:

shahsyaz berkata...

ohoi..

sy taw r sy neh obses ngn muslim kan????

ish2..
ish2...

| cik azeya | berkata...

haha,
sy nak try yang second.

cm best je,
hehe

nelly berkata...

menarik .
tapi , tak berani

haha

JaMaL Arif Rosman berkata...

shahsyaz- haha ops terase kew.. ahaha.. sory ok ^_- nelly- beranikan diri anda!! anda boleh ^_-
cik azeya nnt dh upload nnt bg tau ^_^ selamat mencuba

shahsyaz berkata...

x r.. x terase...
agi sy nk buat..bcoz..mmg betol pon ckp awk..

pas sy wat entry gtuh,,...terows tinggi je traffic blog sy..

smpi skg, post tuh plg popular...

JaMaL Arif Rosman berkata...

haha yew kew.. haha sory tau sbb x tersengaja buat awak terasa ^_^

shahsyaz berkata...

xde r..jgn riso, sy x mrh lah..hahahahaha

JaMaL Arif Rosman berkata...

hahaha wokey ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...