teman yang di kasihi!!

singah sini

Khamis, 10 Februari 2011

6 cara melepaskan "kentut" dengan sopan "kot"!!

yeah ha mesti nak tau kan... macam mana cara untuk kentut dengan cara sopan
ha ha cepat cepat.... amek kertas.. pen.. tak pon kalau nak senang copy paste je ok ^_^
em.. tapi kalau nak copy paste tu.. mintak izin dulu ye!! hahaha....
tapi tengok jugak keadaan kan.. takut salah keadaan nanti kantoi!! 
hahaha saye tak mau bertanggung jawab kalau kalian terkantoi!! hahaha...

1. KETIKA MAHU MAKAN DI RESTORAN MEWAH!!

ok kalau time makan.. nie kalau korang dinner la kan... kire dah tak tahan en.. takut-takut la bunyik dia nanti
terkuat ke.. ape ke.. dan cara paling selamat .. korang buat2 jatuh kan sudu.. kalau x pun..korang jatuh kan air tu biar tertumpah sikit.. ha time pasangan korang tengah leka nak pangil pelayan tu.. cepat2 la "kentut" kalau diorang terdengar korang cakap je.. yang korang gerakkan kerusi tu.. than kerusi yang bunyik!! 
comfirm diorang x perasan nnt!! kalau ada bau korang cakap la.. ish... bau ape nie.. buat2 tak tau la.. konon!!

2. KETIKA DALAM LIF!!

ha dalam lif nie paling senang nak cover.. tapi PASTI KAN yang korang buat macam nie.. time tak tahan tu
korang buat-buat bersin kuat-kuat!! time bersin tu korang kentut sekali.. than buat tak tau ape-ape je...
dan kalau ada bau terus cakap kuat-kuat "eh siapa kentut nie.. eiiii busuk nya"!!
ahahhaa.... comfirm selamat!! sbb x dew sape nk ngaku kot!!

3. MASA TUNGGU BUS/TEKSI!!

ok nie bahaye sikit.. sbb kalau salah buat kantoi... hahaha... kalau dah tak tahan keluarkan phone korang.. dan buat2 macam ada orang call.. lepastu buat macam x sedar ada orang kat sebelah.. padahal dah tau yang sekeliling nie orang dah macam sardin dah!! lepastu.. korang buat2 terlangar orang sebelah dan buat2 macam phone tu nak jatuh lepas tu.. marah kat orang tu cakap "eh ape langar2 nie".. tapi sebenarnya time marah tu kentut ar sekali.. lagi pun time tu orang x perasan kot sebab orang semua akan pandang korang sebab takut
tah mamat/minah mane yang gile nak marah orang time2 camni. hahahhaa


4. MASA DALAM BILIK KAROK!!

 aku rase time nie paling senang kot nak cover line... ye ar...  korang nyanyi je.. than terus kentut tapi kalau leh nyanyi lagu drama king x pun madah berhelah bile sampai part tarik tu.. ha korang kentut ar..
lagi pun orang x perasan kot... hahaha. maklumlah orang fokus nak dengar korang punye high key!! 


5.  MASA TENGAH MEMANDU KERETA WAKTU HUJAN!!

 ala.. nie senang sikit.. ye la kan... kalau nak kentut dengan cara sopan.. 
nie time hujan la kan.. so korang dah tak tahan.. korang korbankan sikit kebasahan tu
korang buat2 la lap side mirror!! ye la,, terpaksalah bukak cermin tingkap tu en.. ha time tu cepat2 kentut 
dan terus lap2 side mirror tu.. kalau gf/bf korang tanye kenapa cakapla.. ala kabur la cermin ni i x nampak
takut excident la u!! ^_^"


6. MASA PERHIMPUNAN!!

nie payah!! serius.. biasanya kalau salah, malu owh!! sebab nanti kawan kat depan atau belakang yang kecoh lebih kan!! so korang time tengah berdiri dah ar penat kan.. adesh pastu dah tak tahan nak terkentut.. korang buat camni.. buat-buat terpijak kasut kawan kat depan.. mesti dia marah kan time dia marah tu ko kentut ar.. nanti
time tu orang akan pandang kat kau tapi ko terus cakap "ish weh ape nie kau kentut ke?" ko tanye budak yang kau pijak kasut dia tadi!! tengok la.. mesti dia terus senyap je.. sebab dia malu kawan2 lain sibuk
dok tengok dia!! hahahaa


ok lah korang cuba lah taktik nie.. kalau berjaya bagi tau aku tau!!
ahaha
 kongsi kongsi idie untuk kegunaan bersama!!
sebenarnya tak ar sopan sangat en!! hahahaha yeah
ok selamat mencuba dan jangan amal kan!!
kah kah kah kah kah!!!!

13 ulasan:

slumberznanie berkata...

ngeee.... teringat laaa kat makcik nanie niee. die kalu sonok n ketewa mesti terkentot2 tauu mkin kuat gelak mkin kuat kentotnyeee

JaMaL Arif Rosman berkata...

ahahah yeke.. camtu pun ada.. haha tapi x pea kot orang x perasan kot hahahahaha

aq islam berkata...

hahha... kalau nak melepas tu, macm2 bole..

JaMaL Arif Rosman berkata...

AI... tu lah... macam2 en.. haha biase buat ar tu en.. hahaha

nelly berkata...

haha ..macam2 ada !
=)

jom baca :
Korang kategori rajin menulis atau terus menulis ?"

AizA Si LovEmoNEy berkata...

hahaha.. Buat masa ni ALHAMDULILLAH>>
kentut ku amat berdisiplin...
thank for the tips...

JaMaL Arif Rosman berkata...

hahaha,,, nelly biase ar...macam2 ado kan kan kan.. aiza.. kawal eh jangan nnt kantoi kentut kuat2 hahaha

dD Fabulous | sitekateki berkata...

opssssss...trkentut plak ka sini...hehe

nelly berkata...

hehe ..macam2 manusia ..acam2 ragam ..
=)

nelly nak tulis di shoutbox , jam .
nelly ada skype ..tapi jarang buka ..heeeh

JaMaL Arif Rosman berkata...

dd peh bau telor doe!! hahahahah

JaMaL Arif Rosman berkata...

x pe x pe.. bagi ar nick name nelly ^_^

Cik Moon berkata...

huhu..semalam...ada org org batuk kuat2 dlm lrt.. tak sampai bape saat.. tetiba ada bau busuk.. mesti org tu yg kentut kot..hahaha

JaMaL Arif Rosman berkata...

ahaha mungkin la.. cover line cemerlang ah dia tu hahahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...