teman yang di kasihi!!

singah sini

Khamis, 24 Februari 2011

aku pun manusia jugak

 benci bila orang tanya status aku.... adesh!!! terang2.. kot kt dalam blog ni yang aku x dew gf!!
buktinya tu gambar kay panabaker tu terpampang kan.. so tengok dan bace la....
kadang-kadang hati lelaki pun lembut jugak kan.. sekeras-keras aku.. ada sensitifnya...
aku bukan lah robot yang kau boleh cakap apa tanpa aku amik peduli kan..
ye aku sedar aku tak sekacak lelaki2 yang ada kat luar tu...
aku nie tak setinggi lelaki2 yang kat luar tu
aku nie tak setinggi lelaki2 yang sasa kt luar tu....
tapi aku yakin bab cinta mereka tak da apa yang aku ada!!
serius... aku memang malas dah nak mencari.. sebab aku takut kalau suatu hari nanti aku putus cinta!!
makne nya kalau nak bercinta pun aku nak orang yang betul-betul boleh terima aku seadanya
boleh setia... dan faham aku....
tersentuh bila orang cakap "AKU RASE KAU NIE GAY"!!
kepale hotak anda!! aku masih tahu apa itu islam.. aku masih sedar allah itu tuhan aku
aku yakin islam itu agama aku.. so x payah la kau nak cakap camtu.. kalau kau bergurau sekalipun
aku paham. kalau kau cakap itu untuk sekali aku tak kisah la sangat kan.. ini tak dah berkali kau cakap!!! so aku diam.. sebab aku malas
nak bergadoh dengan kau pasal ni... 
aku tau la.. kau tu hensem.. kacak.. tinggi.. awek bersepah..
tapi aku bukan nak awek bersepah.. nak satu je yang macam aku cakap kt atas.. atleast aku tak melukakan 
hati mana2 pihak bro!! 
tak pe lah.. aku yakin satu hari nanti aku akan jumpa gak MRS.RIGHT aku tu kan....
semoga tuhan memberkatikau bro...
aku kau dia kita kami 
semua ada hati dan perasaan so sebelum melakukan sesuatu pikir-pikir lah dulu!!
kan  dah nanges!! hahahhaha
P/s: serius aku selalu terasa dengan kawan-kawan aku... tapi aku relex.. sebab aku tak nak korang rase ape yang aku rase dan biaq pi la kan.. wei korang kadang-kadang korang selalu gurau kasar doe!!



9 ulasan:

aq islam berkata...

ignore je ape orang kate, just hve fun ngn life yg kita ade skg.. chill la...>.<

fyqa berkata...

just chill babe.

:)

JaMaL Arif Rosman berkata...

ye la.. mula2 leh abai.. tapi kalau selalu touching gak tau hahaha
fyqa (^_^)V peace

Ifti Larina berkata...

omg.. dont cry! be strong jamal..
eventhough takde cinta, tp kita still ada family kwn and Allah. it doesnt matter. lambt laun kita akn jmpa cinta sejati. insyaAllah mmg dah trtulis sejak azali.
bersabar k :))

JaMaL Arif Rosman berkata...

thankz rina.. haha mane dew nangis la... ^_^ hehehehehe

Nurul Afifah berkata...

ee..kejem la ckp cmtu..len kli ko tumbok2 + sepak2 je..bru dowg nmpk ket betapa tidak gaynya ko.. :))
be strong man~

JaMaL Arif Rosman berkata...

hahaha tu lah memang x patut.. tp x pea kita kene coll kan kan kan...

amira afiqah berkata...

jalan-jalan sambil baca entry tiba-tiba terdetik nak baca yg ni.rileks bro. :D chill yaw.

Adii NakHeran berkata...

penah dengarkn,,
jodoh, ajal, di tangan tuhan,, doa dan tawakal dlu bro,, jgn nanges,, hahaha,, usaha tu memang ada,, tapi kalau da bukan jodoh,, nk buad cmne,, ye dak?

hensem ble bro nanges,, macho~~ hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...