teman yang di kasihi!!

singah sini

Rabu, 26 Januari 2011

semoga awak bahagia!!


jeng jeng jeng!! yeah saya cuba serius untuk cerita hal ini kepada anda!!
(tok sah nak serius sangat loh)hahaha 
oklah im going to tell yu abut this ok!! cecececeh!! cakap omputih konon!! 
em camnie
dari pagi than sampai la nie.. tak de bwt ape nk update blog
tapi x dew idea!! 
tengah dok bosan-bosan buat blogwalking en.. sambil-sambil usha facebook kengkawan
tibe-tibe!! nampak dia online!! hahaha.. 
sape dye 2?? ooo bekas gf ke?? eh bukan bukan!!
dye tu ialah orang yang pernah saya sayang ok!! dulu adew cite dalam blog nie gak.. nak tau klik sini!!
nak dijadikan cerita... tengok la segala pic dia en.. wah dah makin comel dia sekarang.. but yang tak best bagi saye,  dye dah adew bf la...(melepas weh T_T)!! 
peh best pulak usha dekat wall dia tulis papa mama papa mama!!
uh sedih weh.. yela mestilah sedih kan dah dulu kita nak dia beriya-iya.. tp sbb saye nie lembab!! (memang salah aku pon) than melepasla...
tak pe arh saya doakan dia bahagia dan semoga dia kawin dengan pasangan pilihan dye!! 
biarlah saya disini sekadar pemerhati dan pencinta dari jauh!! 

so korang kalau ada orang yang korang sayang hargai diorang kayh!! 
chow!!

8 ulasan:

nelly berkata...

wah .
jangan sedih ya
tak ada jodoh tu .
comel gambar tu..
=)

JaMaL Arif Rosman berkata...

owh.. haha thankz x la sedih.. cuma happy bila dia happy T_T hahaha...

LovEmoNEy berkata...

hahaha.. nice entri.. luahan seorang lelaki....
kuikuikui

JaMaL Arif Rosman berkata...

hahaha.. bukan senang nak luah kan tau tak,, haha thankz singgah ye.. ^_^

ima miszu berkata...

waa bestnya gurl tuh kena stalker gn awak. hee
:)
alololo jangan sedih ea? bunga bukan sekuntum, smile bebeh.
:D
btw, kenape ima takleh type kat shoutbox awk? T____T
nnty dtg belog ima bwk cadbury ea? hee :P

JaMaL Arif Rosman berkata...

oo ok nnt jamal bawak kan cabuary blackforest eh.. ^_^ tak tau ar adew 2 3 orang yg x leh shout kt shout boz tu tak tau nape.. ^_^
bunge bukan sekuntum nak cari macam dia tu yang payah.. x pea dunia nie luas an...

| cik azeya | berkata...

relek.
jgn sedey3.
kool.
hee


dah follow incik balekk.
:)

JaMaL Arif Rosman berkata...

thankz follow ^_^ blog azeya best comel jea background anda ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...