teman yang di kasihi!!

singah sini

Khamis, 27 Januari 2011

budak kecik ni demam!!

yeah! mungki korang tertanye-tanye kan siape yang budak kecik ni
aku kea?? korang rase?? em.. cuba la teka!! hahah okok
layak tak aku yang dah berusia hampir 20 tahun nie dipangil budak kecik??
sah sah la tak kan.. tak nie nak cerita tentang NUR ADLINA BINTI ROSMAN
ha!! sape pulak nie kan.. name bapak kami dah same dah...
em.. nie adeq aq yang terakhir!! hahaha dalam family pangill dia as ina!!
tapi kawan-kawan sekolah dia pangil dia ELYANA!! ouch bapak glamer name tu
tak tau ar asl elyana pulak kengkawan dia pangil kan.. owh 
ok ok lupe bukan nak cerita pasal bende nie.. 
back to the story.. ok 

tadi dia balik dari sekolah kebangsaan maklumlah budak baru DARJAH 1!! 
turun je bas terus dia datang kat aku... "abg arif.. abg arif.. pinjam tepon.. nak call mak lah"
wah aq pon pelik.. terus tanye dia "nape?" dan dia berkata "ina demam, ina tak nak pergi sekolah agama. letih" sambil buat muka cute dye!! hahaha 
aq pun bagilah.. tapi call punya call x dapat2.. maybe mak meeting.. sbb mak kate dia adew kes baru!!
(mak aq kerja bahagian undang-undang) hmm.. ok lah try tepon abah.. tapi x dapat jugak.. bz kot.. meeting agaknya.. than terus buat keputusan berani mati... aku cakap ok ina x payah pergi sekolah ok!!
than bagi dia makan tengahari.. 
dan terus dia tidur.. kt rumah adew temperature test!! aku punye la tu.. kan sape lagi dah aku jea yang sakit
kat umah nie!! hahaha than mmg dia demam sbb bacaan 37.2!! haha sian dia
sambil dia tidur tuam2 kan lah air suam kat pale dia!!
hahaha macam baek jea aku kan!! hehehe
ok hope dia cepat baik la....
Mak Abah cepat balik belikan cool feever yea!!
ahahaha
nie dia pic di ambil sekitar 
2minit lepas!!
haha sian dia 
penat
haha dia addict kat bear!!
katil dia dikerumuni dengan bear2!!
tengok adew yg dia pakaikan baju lagi tu!!
ahahaha



12 ulasan:

Qaseh dalia adelia berkata...

cpeat2 sihat ...

JaMaL Arif Rosman berkata...

hope cam gitu la.. thankz qaseh..

Mais berkata...

alaaaa,,
first time kot rasanyer ade sowang abg mcm nie..

baik,,,
huhuhu...
100 dalm seribu kot...
=)

JaMaL Arif Rosman berkata...

hahaha ramai lagi la abg yg sayang adeq dia..
saye nie x la baek sangat kalau dia nakal
marah jugak kt dia.. haha
thankz singgah.. ^_^

black butterfly berkata...

nice~~^_^

JaMaL Arif Rosman berkata...

haha thankz ^_^

tira Y berkata...

alalala sweet nye abg dye HAHA smoga 'ELYANA' cpt sembuh. heee. amin :)

JaMaL Arif Rosman berkata...

haha dye dah makin ok malam nie.. thankz tira ^_^

KyêrulL berkata...

alahai cian nye ina.. semoga die cepat sembuh yea.. klau senang singgah lah ke blog sy


http://kaif-amb.blogspot.com/

JaMaL Arif Rosman berkata...

ok kyerull thankz datang dia makin ok sekarang

fittiariri berkata...

alolorr..cian yeww...hope cpt sembuh :)

JaMaL Arif Rosman berkata...

thankz fittiariri ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...