teman yang di kasihi!!

singah sini

Jumaat, 28 Januari 2011

10 ciri !! tak serius pon....

hahahhaha yeah kali nie saya mahu berbicara tentang C.I.N.T.A!!
jangan terkejut.. okey jangan terkejut... 
tapi kalau nak terkejut pon tak pea.. saye paham 
orang yang kurang hensem macam saye nie x berape layak kan nak pikir pasal ciri-ciri wanita idaman  nie ..
ah tak kire nak jugak cerita.. korang nak gelak!! gelak lah.. hahahaha
tapi ini cerita ciri-ciri yang kalau boleh la.. kalau boleh okey..
memang nak macam nie....
ok ready eh
nie contoh jea x la addict kt dia nie!! hahahahaha
macam si adira nie okey2 gak nak buat awek sbb dye bawah 158cm
hahaha

saye nie rendah comfirm-comfirm pilihan hati mesti bawah 158cm..
ahahaha rendah kan saye!! (okey abaikan yang nie)
1.ikhlas terima saya

2.tak kisah perangai buruk saye              

3. hormat keluarga saya                            

4.manja

5.bertimbang rasa

6.tak kuat cemburu

7. matang pemikiran

8. tak kuat merajuk(heh saye tak berape pandai nak pujuk ok)

9.suka gelak

10.independent..

tapi selain tu ada lagi macam saya suka girl yang free hair tapi kalau pakai shawl lagi berkenan!!
ahahaha... boleh bawak bergurau... caring.. loving..adoreable!! wah... hahahhaa
pelik jea sebenarnye dah tak tau nak update ape than terpikir pulak nak buat camnie!!
yeah saye tak berape kisah dengan paras rupa!! sebab before nie jujurnya ex-ex saya semua
cantik cantik!! sumpah tak tipu!! sampai kakak saya sendiri cakap "macam mane la pompuan yang cantik cantik nie boleh suka kat kau.. kau tu tak la hensem!!!" yeah ketika itu  agak bangga.. tapi selepas itu sedih sebab saya sering ditinggal kan oleh mereka!! sedih2! sampai saya fobia nak bercinta!! asyik stalk orang jea
ahahahahahhahaha.. shue!! jangan bagi tau sesape aku suke stalk orang hahaha... x dew la gurau jea ni...

ok kepada sesiape nk berkenalan dengan insan yang tak seberape nie 
jangan lah segan-segan ok.. kalau awak segan kan.. saye lagi lagi lagi segan.. hahahhaa
yeah saye juga mempunyai masalah tidak yakin untuk bercinta sejak saye sakit!! hahaha...
cepat down dalam soal2 cinta nie... tapi saye tak kisah sebab saye tau suatu hari nanti tuhan pasti temukan saya dengan gadis itu!!
hahahhaa..


8 ulasan:

masterfaiz.com berkata...

wah..banyak betul ciri..hampir sama la taste kita :D

Nurul Faezah berkata...

Heheheh~ gudluck for both of you!

JaMaL Arif Rosman berkata...

hahahaha same.. haha.. ok ar tu...

JaMaL Arif Rosman berkata...

haha faezah thankz la.. tu pun kalau!! kalau eh hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

goodluck. semoga dapat jodoh yang baik ok:)

JaMaL Arif Rosman berkata...

thankz fifiey ^_^

| cik azeya | berkata...

ye. sy doakan awk cepat cepat jumpe dengan dia. yeay!

:)

JaMaL Arif Rosman berkata...

AMIN!! kuat kuat nie!! hahaha thankz azeya ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...