teman yang di kasihi!!

singah sini

Jumaat, 4 Mac 2011

NURUL AINUL FARHAIN ^_^

NUR AINUL FARHAIN
18 december 1993 (awal sehari tarikh lahir dia dari saya)
berusia 17 tahun 2bulan dan 17 hari ^_^
orang sabah (boleh bah kalau kau) itu je pun yang saya tahu ^_^
seorang blogger nurulainulfarhain...

saya berkenalan dengan dia di  SAHABAT BLOGGER (post pertama bila mintak akaunt SKYPE mereka)
saya rasa dia juga addict pada warna pink!! 
dia kata dia  materialistik.lalala (tapi saya tak percaya)
dia kata bf  dia ashraf muslim (arh tidak hahahahaha)
dia sangat friendly orang nya..
dia penasihat yang baik juga..
dia comel kan kan kan... 
dan memang orang sabahan nie cantek2!! (ini saya setuju)
ops saya puji ini dengan ikhlas x dew paksaan dari mana- mana pihak!!
saya tak sangka dia nie friendly gila..
sebab!!
bila berbual dengan dia.. yes!! saya selesa...
ahaha saya susah tau nak selesa dengan orang tapi dengan ainul nie saya okey pulak...
saya nak ajak dia date kalau dia datang kuala lumpur.. :P (tu pun kalau dia nak la kan)
ahahaha....  okey lah cukup kot cerita pasal dia.. untuk kali nie...
ahaha sebenarnya nak cerita yang saya ada kawan baru yang BEST dan COOL!!
awak awak.. awak nie best tau..
saya doakan supaya awak dapat la miracle yang awak wish tu ^_^
lagi satu sebelum terlupa... blog awak best ^_^!!



12 ulasan:

hanis berkata...

eh eh..
17 tahun?
wah..x cm 17 taun pn..mcm 21 taun pn ade.serius!
lawa dan comey lah! :)

JaMaL Arif Rosman berkata...

kan kan kan .. nampak matang right.. ^_^

hanis berkata...

yeah..nmpk mtg sgt.
blog die lawa jgk..

JaMaL Arif Rosman berkata...

hah.. tak silap ari2 abg ben buat post pasal dia kot

nurul ainul farhain berkata...

hanis: tuanya sy kalau cmtu.haha
jamal:thanx a lot.asyik puji je,dh malu dh ni^,^
sy materialistiklah.huahuahua ashraf muslim tu pon bf sy gk.nti kalau sy dtg kl kte date lah ye.:p

JaMaL Arif Rosman berkata...

ok ok ^_^ yeah ainul setuju... yeah..
(malu.. ahakz.. jangan la malu dgn saye ) hahaa

hanis berkata...

eh..eh..xdela..haha..
lgipun umur kter sme jela.. :)

JaMaL Arif Rosman berkata...

haha.. korang nie adek2 i la.. hahha.. (ada chan nie) hahaha

nurul ainul farhain berkata...

haha~

JaMaL Arif Rosman berkata...

ala comel gelak tu ^_^ ada chan la eh hahaa :P

JaMaL Arif Rosman berkata...

ala comel gelak tu ^_^ ada chan la eh hahaa :P

JaMaL Arif Rosman berkata...

ala comel gelak tu ^_^ ada chan la eh hahaa :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...