teman yang di kasihi!!

singah sini

Rabu, 2 Mac 2011

gadis gadis uitm shah alam!!

ten ten ten... ok.. bercerita tentang gadis gadis uitm shah alam..
okey korang rasa aku nak comment, aku nak puji,aku nak kutuk .. atau aku nak mengarut?? 
ahahha 
eh dah dah dah x payah nak pikir aku sebenarnya nak memuji..
nak tau tak semalam aku lepak shah alam dengan segelintir rakan dari RUMAH AKTOR SENIMAN di 
shah alam... plan nya nak mandi di pusat akuatik tapi disebabkan aku lambat so cancel ar.. ok.. than.. 
kitorang gi makan kat seksyen 7!! (ramai dak uitm) makan area restoran pak li kopitiam.. 
ok ramai kot gadis-gadis uitm kt situ.. wah... aku suka ar lepak situ 
sebab indah nya permandangan kt situ.. hehehe ramai gadis comel2.. cantik2... uhuhuhuh....
kalau yang dah ada bf tu.. oh sweet kot makan bersama.. jeles uh!! hahaha
so ada tak gadis2 dak uitm kt sini?? weh krang comel la.. hahahah 
k that all!! aku rase lepas nie aku akan rajin gi makan kt sane lagi hahaha

2 ulasan:

| cik azeya | berkata...

gadis utm lgi comel2. haha

JaMaL Arif Rosman berkata...

cik azeya ye kew.. mungkin la.. nnt try lepak sane plak jahahaa ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...