teman yang di kasihi!!

singah sini

Selasa, 3 Ogos 2010

terasa hina bila aq berterus terang....

salah kea
bila aq cuba berterus terang??
mungkin dulu kau suka aq sebab aq sehat kn...
tapi bile dah kau dapat tahu yang aq nie
sakit buah pinggang tahap akhir...
kau mintak putus pulak eh....
mungkin kau tak paham betapa sayang nye 
aq kt kau...
betapa sanggupnye aq 
amek n anta kau balik...
setiap hari...aq bukan nak ungkit...
tapi aq x pernah mintak kau ape2 pown...
kau tak nampak betapa ikhlas nye aq dengan kau...
sebab aq x pernah mengambil kesempatan kt kau
selain aq hanye pegang tangan jea
itupun kau yang mintak....
salah ke aq bila aq bagi tau tu semua..
aq sedar...
aq sakit... aq x normal seperti orang laen...
mungkin kau x sedar yang betapa kejamnya kau 
terhadap aku....
time aq sehat kau nak time aq sakit
kau tinggalkan...
memang dasar kau manusia yang x berhati perut...
mungkin memang dah nasib aq..
tuhan tulis begini...
tapi aq redha..
cuma aq terkilan knape??
 aku ini hina ke disisi kau??
sampai kau sanggup buat aq camnie...
aq tenggok adew jea 
couple lain yg bf/gf dia sakit
tapi ok jea..
just kite jea yg x cam2 itupun sebab kau...
betol lah kakak aq kate yang 
kau nie x leh bwt isteri...
tak pe lah..
atleast aq patut bersyukur pade tuhan
sebab dia dah tunjuk segalenya kt aq...
semoga kau bahagi dengan pilihan kau @#$%^&^%....

p/s: what u did u will get back ( ape kita buat kita akan terima balasannya nnt) ini namenye hukum karma...

5 ulasan:

.dhila anuar. berkata...

aishhh. jgn rasa susah hati or kesal atas apa yg berlaku yer bro. terima apa saja ketentuan dr-NYA. semoga jamal lebih kuat nk tempuh hari2 mendatang. ingt, kalu dia sorg pergi, ramai lg yg ada dengan kita. mungkin yg akan dtg kepada kta. insyaallah. :)) pasal sakit tu, jgn putus asa untuk mengubatinya. yg penting usaha. dan jgn putus asa. okay?

JaMaL offical berkata...

thankz kak dhila.....
atas nasihat2 anda...
perjalanan masih jauh...
hehehehe
^_^

mira ellyna berkata...

sabar. mana tahu ada jodoh yang lebih baik kn.

94313734 berkata...

sebab tu ku bencikan manusia... {^.^}

JaMaL offical berkata...

thankz along for support me...

94313734: x baek bencikan manusia...
kita patut bagi kesedaran supaya mereka
boleh menilai antara kaca danpermata..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...