teman yang di kasihi!!

singah sini

Selasa, 17 April 2012

rasional terbuka

dua malam saya fikir
dari satu bulan ke satu bulan saya nak luah
saya mungkin tak cukup kuat
saya mungkin belum pasti
saya mungkin masih ragu ragu
semalam saya sendirian
saya duduk diam diam
saya bukak novel novel
saya hilang fokus bila part cinta tiba
saya ambil balance novel novel tu saya campak
semua masuk plastik!!
saya ikat plastik tu then saya campak atas almari!!
tiba tiba saya pandang then saya fikir balik!!
eh kenapa nak simpan semua novel cinta??!!
kenapa tak bakar je!!
eh lemahnya saya!!!!!!!!!!!!!!!!
setelah sedar segala masalah takkan selesai jika kita sendiri
tidak cuba ambil tindakan lalu saya keluarkan semula
semua novel novel cinta tu dan saya susun satu per satu!!
cantik kan... indah segala bait bait nukilan pada setiap novel itu!!
jadi saya bangun pagi ni saya ambil phone dan saya terus text awak
saya just nak cakap as long as kita masih hidup kan elok kita kawan!!
buang segala benci buang segala pedih buang semua tu
kita campak perasaan itu jauh jauh
kita nantikan sama sama siapa jodoh kita kan!!
percayalah awak. jika kita ditakdirkan
kemana pun kita akhirnya akan tetap bersama kan!!
so jangan sedih jangan geram jangan marah!!
kita manusia kita tak sempurna
okey hari ni saya kuat kerana masih mampu bernafas dan masih dipinjamkan nyawa
jika suatu hari takdir saya tiada selamanya
saya harap saya di ampunkan ^_^

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...